Nyheter

Här kan du se lite av vad som händer hos oss.

 • Signatur Ekbacken

  En av årets nyheter från Marbodal är Signtur Ekbacken, ett kök med naturen som formgivare. Luckan, Ekbacken brunbets, är en vacker eklucka med stående fanérsom ger hela köket liv. Till detta kan du välja olika ramverk runt dina skåp som ger köket en vacker möbelkänsla. Till högskåpen kan du välja Ekbacken räfflad brunbets som bär en tydlig prägel av ekens karakteristiska stam med tydliga strukturer som skiftar med ljuset. Även vattnets krusningar återfinns på de vackra vitrinluckorna. 

  Läs mer…
 • Information med anledning av Covid-19

  Med anledning av den rådande situationen med Covid -19 och pandemilagen har vi begränsat antalet som får vistas i våra lokaler till 10 personer i utställningsdelen  och 20 personer i butiksdel inkl varmlager. På detta sätt kan vi även hålla avstånd till varandra och samtidigt ha möjlighet att titta och/eller plocka i varor på ett säkert sätt.

  Läs mer…
 • Kök för dig och nästa generation

  Kök för dig och nästa generation

  Marbodal har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att välja Svanenmärkt är ett omsorgsfullt val för dig och nästa generation. Utforska alla våra kök och produkter för en hållbar livsstil på marbodal.se

  Läs mer…
 • Ny leverantör, Eskilstuna Kulturbeslag

  Ny leverantör, Eskilstuna Kulturbeslag

  Vi har uppdaterat utställningen med prover från vår nya leverantör, Eskilstuna Kulturbeslag. 

 • Svanenmärkta kök från Marbodal

  Svanenmärkta kök från Marbodal

  Marbodal bygger kök med plats för livet. Det handlar om att tänka långsiktigt och hållbart. Både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter. Köken ska vara lika aktuella idag som de är hållbara för nästa generation. Därför är det naturligt att tänka hållbart när Marbodal utvecklar, designar och bygger kök. Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön. Det är också ett smart val då köket klarar hårda funktions- och kvalitetskrav. Köksstommar och flertalet av luckorna är Svanenmärkta. Vilket är bra för dig, oss och nästa generation. 

  Läs mer…
 • Fräscha upp vårgarderoben med Mirro

  Fräscha upp vårgarderoben med Mirro

  Det är inte bara det som är i garderoben som behöver fräschas upp ibland. Tillsamman med Mirro vill vi hjälpa till och erbjuder måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar till 20% rabatt. 

  Erbjudandet gäller till 21 april.

  Läs mer…
 • Härlig bistrokänsla för lustfylld matlagning.

  Härlig bistrokänsla för lustfylld matlagning.

  Skapa bistrokänsla i köket med generösa ytor och med material som sten, rostfritt och bistrokakel, rymligt skafferi, takhängd hylla med plats för slevar, kastruller och alla pryttlar du behöver.

  Läs mer…
 • Utförsäljning av ett parti med glasblock

  Utförsäljning av ett parti med glasblock

  Vi säljer nu ut ett parti med glasblock. Finns i klarglas samt färgerna svart, grå, grön, blå och rosa.

  Läs mer…
 • Tänk ny garderob i höst!

  Tänk ny garderob i höst!

  Uppdatera garderoben med nya skjutdörrar och/eller inredning. Just nu till 20%-rabatt på hela Mirros sortiment. 

  Läs mer…
 • Låt din köksresa börja på Marbodal

  Låt din köksresa börja på Marbodal

  Vi har nu dragit igång vårens kampanj på kök från Marbodal, gäller till 23/5. Ny katalog finns i butiken, fylld med bla nyheter. Kika runt bland våra prover och visningskök i utställningen.

  Läs mer…

Fler nyheter